Ventiladors LED

Els ventiladors LED són dispositius que tenen incorporats LED en les seves aspes, i en girar mostren una imatge tridimensional. Són ideals per a penjar-los en una paret i mostrar una imatge corporativa en moviment en tres dimensions o que atregui l’atenció dels transeünts.

Pressupost

Li proporcionarem la informació que necessiti i adaptarem el pressupost per a cada necessitat.

Instal·lació

Fixarem la data per a la instal·lació i ens n’encarregarem de la posada en funcionament de les pantalles, així com dels problemes que poguessin haver-hi.

Widgets

Els nostres productes tenen la capacitat d’incloure widgets (aplicacions) per a impulsar el missatge que es pretén comunicar.

La nostra empresa compta amb un ampli equip de professionals que pot dissenyar i desenvolupar aplicatius específics per a les seves necessitats, com ara un rellotge, la data i previsió meteorològica personalitzats, agendes culturals, informació de platges, mostra dels nivells de CO, lectura d’RSS, transmissions d’esdeveniments…

Oferim l’opció d’ensenyar als clients de gestionar el contingut gràfic i afegir noves imatges o vídeos, permetent autonomia i llibertat una vegada el ventilador estigui instal·lat i en funcionament.

¿Quieres más información?

Pídenos un presupuesto