Condicions de venda i garantia

Validesa d’ofertes

En els pressupostos enviats per correu electrònic s’indica el temps de validesa d’aquests.

Les ofertes instantànies ofertes pel nostre calculador en línia tenen un valor orientatiu però no constitueixen una oferta vinculant. Si desitja una oferta vàlida sol·liciti un pressupost fent clic en el botó “Rebre pressupost detallat” i empleni el formulari.

Acceptació i pagament

Les nostres pantalles led es fabriquen sobre la base de les prestacions que sol·licita el client i aquestes queden reflectides en la fitxa tècnica del producte. Amb el pagament inicial s’entén que el client accepta, entén i comprèn els paràmetres i prestacions de la pantalla triada, eximint a Doble Columna S.L davant qualsevol desconeixement tècnic sobre aquest tema.

Condicions de lliurament

Per defecte el transport fins a les instal·lacions del client no estan inclosos en el preu oferta. El client podrà convenir amb DC Led la recollida directa de la pantalla en els nostres magatzems logístics o podem sol·licitar un pressupost a una empresa de transport externa a Dc Led. Si ho desitja el client pot assignar la seva recollida en qualsevol empresa de transport de la seva confiança.

Abans de formalitzar la compra d’una pantalla el nostre equip comercial l’informarà del termini de lliurament estimat per a aquesta.
Si necessita més informació sobre el procés de fabricació i els seus terminis faci clic aquí.

Muntatge Pantalles

Dc Led realitza instal·lació o muntatge de pantalles. El client també pot realitzar el mateix la seva instal·lació en base els nostres manuals o contractar el servei de tercers.

Les nostres pantalles s’han dissenyat perquè l’assistència de qualsevol component pugui ser realitzat per qualsevol empresa o individu amb coneixements bàsics d’informàtica o electricitat. Per a productes en garantia, Dc Led subministra i envia les peces requerides en cas de mal funcionament.

Devolucions

En tractar-se de productes personalitzats no s’admeten devolucions d’aquests.
Per això és important que els clients entenguin la tecnologia en pantalles led i triïn correctament el producte que millor s’adapti a les seves necessitats.

Davant qualsevol litigi les parts se sotmeten als tribunals de Tarragona.

¿Quieres más información?

Pídenos un presupuesto