Cortines LED

Les cortines LED són pantalles semitransparents que mostren la publicitat i els productes col·locats en la part posterior de les cortines. Per a la part posterior es poden utilitzar altres pantalles LED que mostrin continguts que es complementin o contrastin amb els de les cortines.

Aquest tipus de pantalles són perfectes per a aparadors o per a crear escenaris que generin interès en visualitzar-les. Una correcta distribució sempre captarà l’atenció de la gent que passi prop d’elles.

Pressupost

Li proporcionarem la informació que necessiti i adaptarem el pressupost per a cada necessitat.

Instal·lació

Fixarem la data per a la instal·lació i ens n’encarregarem de la posada en funcionament de les pantalles, així com dels problemes que poguessin haver-hi.

Widgets

Els nostres productes tenen la capacitat d’incloure widgets (aplicacions) per a impulsar el missatge que es pretén comunicar.

La nostra empresa compta amb un ampli equip de professionals que pot dissenyar i desenvolupar aplicatius específics per a les seves necessitats, com ara un rellotge, la data i previsió meteorològica personalitzats, agendes culturals, informació de platges, mostra dels nivells de CO, lectura d’RSS, transmissions d’esdeveniments…

Cortinas LED P4

Tamaño Resolución Densidad Ángulo visión Distancia mínima Protección
500 x 1000 mm 128 x 256 px 65.536px/m² 120º 1/2 m IP65

Cortinas LED P8

Tamaño Resolución Densidad Ángulo visión Distancia mínima Protección
500 x 1000 mm 64 x 128 px 16.384px/m² 120º 2/3 m IP65

Configuraciones

Assessorem cada client en funció de les seves necessitats i posem tots els recursos tant humans com tècnics per a trobar la solució que més s’adapti a les seves necessitats.
Aquesta és la mesura més petita, a partir d’aquest mòdul es pot ampliar tant vertical com horitzontalment. Aquestes són només algunes de les possibilitats de muntatge, ens adaptem a qualsevol demanda o necessitat que tingui el nostre client.

¿Quieres más información?

Pídenos un presupuesto