Columnes LED

Les pantalles de LED amb una columna permeten un major angle de visió dels seus continguts, podent veure’s des de la llunyania i en altura, assegurant que la informació mostrada es vegi clarament pel seu públic objectiu.

Aquests projectes fets a mida busquen impactar als vianants pròxims mitjançant continguts altament creatius i adaptats al suport. Assessorem cada client en funció dels seus projectes i destinem tots els recursos per a trobar la solució que més s’adapti a les seves necessitats.

Pressupost

Li proporcionarem la informació que necessiti i adaptarem el pressupost per a cada necessitat.

Instal·lació

Fixarem la data per a la instal·lació i ens n’encarregarem de la posada en funcionament de les pantalles, així com dels problemes que poguessin haver-hi.

Widgets

Els nostres productes tenen la capacitat d’incloure widgets (aplicacions) per a impulsar el missatge que es pretén comunicar.

La nostra empresa compta amb un ampli equip de professionals que pot dissenyar i desenvolupar aplicatius específics per a les seves necessitats, com ara un rellotge, la data i previsió meteorològica personalitzats, agendes culturals, informació de platges, mostra dels nivells de CO, lectura d’RSS, transmissions d’esdeveniments…

Configuraciones

¿Quieres más información?

Pídenos un presupuesto